Zie jij het ook? Dat robots langzaam ons werk overnemen? En als het geen robots zijn, dan is het wel een of andere vorm van automatisering. Om nog maar te zwijgen over flexibele contracten, webshops en bedrijven die door al die ontwikkelingen omvallen. Er verandert veel in en om je werk. En afwachten is niet de meest slimme keuze. Dat wist je natuurlijk al maar hoe zorg je er nu voor dat je écht bij blijft in je loopbaan?

Om precies die reden is het initiatief ‘Jij blijft bij’ gestart. Om je stapsgewijs te helpen met het nemen van regie op je loopbaan. Bijblijven dus waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken als robots je werk overnemen of je baas de tent sluit. En dat geeft een goed en zeker gevoel.

Het klinkt mooi ‘Bijblijven’; maar dat is nogal wat. Dat betekent niet alleen ontwikkelingen en bedreigingen zien maar ook nog eens exact op tijd en in de juiste richting om- en bijscholen . Of naast het werk allerlei activiteiten oppakken waardoor je groeit en meer leert.

Hoe doe je dat zonder alles tegelijkertijd op je nek te nemen? En om ook nog tijd over te houden voor leuke dingen? Laten we vooropstellen; persoonlijke ontwikkeling is maatwerk. De eerste stappen kun je op de volgende manieren zetten:

Meedoen aan landelijke projecten in jouw regio!

Hoe wendbaar ben jij? Kom erachter door de test te doen!

Direct persoonlijk contact voor een advies op maat!

TOP