dinsdag 17 juli 2018 / Published in Jij blijft bij, Jij blijft bij, Nieuws
Na de eerste, succesvolle editie in 2017, was het Provinciehuis op 24 mei wederom de place to be voor werkzoekenden uit het netwerk van Mobiliteit Utrecht (MU). Vele bedrijven uit het netwerk presenteerden zich aan enkele honderden gemotiveerde kandidaten tijdens de Veilig Oversteken in je Loopbaandag, georganiseerd door MU. De bezoekers van het bruisende event
Tijdens een smakelijke ‘HR-proeverij’ maakten werkgevers en HR-adviseurs uit het netwerk van Mobiliteit Utrecht op 23 januari 2018 kennis met een keur aan HR-dienstverleners. Diverse trainingsbureaus en loopbaancoaches lieten zich tijdens een serie korte workshops van hun beste kant zien. En ook konden de werkgevers en HR-dienstverleners kennismaken met het aanbod van Jij Blijft Bij Utrecht: een gratis adviesvoucher
dinsdag 22 mei 2018 / Published in Nieuws
Elke maandagochtend maken een vijftiental deelnemers in hun druk bezette werkagenda plaats voor een ‘Fitbreak’. Het is wandeling van zo’n 30 minuten onder begeleiding van een fitness-instructeur. De coach onderbreekt de wandeling met lichte oefeningen, waarbij het hele lichaam aan de beurt komt.
vrijdag 23 maart 2018 / Published in De projecten in Nederland, Nieuws
Op 20 maart ondertekende Aeiko Suthoff namens bouwbedrijf Van Rhenen in Driebergen de eerste deelnemersverklaring van Jij Blijft Bij Utrecht!
vrijdag 23 maart 2018 / Published in De projecten in Nederland, Nieuws
Willem Jelle Berg, verantwoordelijk bestuurder en lid van het dagelijks bestuur van CNV Vakcentrale, ging op 15 maart op bezoek bij het MKB vacaturecafe en het samenwerkingsproject met FNV Werken aan Werk in de regio Zuid-Oost Brabant. De CNV-bestuurder liet zich informeren door Eveline Meister van MKB Eindhoven en ging in gesprek met het team van Werken aan Werk. Met
Op een regenachtige ochtend in december waren de deelnemende bedrijven aan het ‘JIJ BLIJFT BIJ’ initiatief te gast bij het Cosun Innovation Centre te Dinteloord. Deze locatie hadden we beschikbaar gesteld, omdat dit nagelnieuwe Researchcentre net als Suiker Unie onderdeel is van de Royal Cosun organisatie.  Als gastspreker was voor die ochtend Solange Walop uitgenodigd.
De arbeidsmarkt is volop in beweging, ook in de regio Utrecht. Banen van nu zien er over pakweg vijf jaar, misschien heel anders uit. En jouw organisatie beweegt mee. Hoe ondersteun jij je medewerkers in deze beweging? Hoe zorg je dat ze gemotiveerd en fit blijven? Maar vooral: hoe pak je samen met je werknemers die
woensdag 29 november 2017 / Published in De projecten in Nederland, Jij blijft bij, Nieuws
Het CNV lanceert in samenwerking met SkillsTown een onafhankelijk platform voor Nederlanders die zich willen ontwikkelen. H!VE is het eerste initiatief waarbij vakbond en opleider op deze wijze de handen ineen slaan in het belang van (toekomstige) werknemers.
woensdag 06 september 2017 / Published in De projecten in Nederland, Nieuws, Werkgevers blijven bij
“De eerste twintig bedrijven zijn er klaar voor”, aldus CNV-bestuurder Willem Jelle Berg. Hij refereert aan de startbijeenkomst van vakbond en werkgeversorganisaties in West-Brabant voor een proeftuin om te kijken hoe werknemers fit en gezond de pensioen gerechtigde leeftijd kunnen gaan bereiken.
dinsdag 18 juli 2017 / Published in De projecten in Nederland, Jij blijft bij, Nieuws
In de regio Utrecht is het CNV een samenwerking aangegaan met het werkgeversnetwerk Mobiliteit Utrecht MU. De werkgevers binnen dit netwerk hebben als doel gesteld elkaar te ondersteunen met vraagstukken rondom personeelsbeleid.
maandag 17 juli 2017 / Published in Nieuws, Werkgevers blijven bij
In West-Brabant slaan de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging, MKB West Brabant en het CNV de handen ineen om werknemers te helpen gezond naar de pensioenleeftijd te brengen. Ook vakbond FNV is betrokken. Op 20 juni werd bij Sabic in Bergen op Zoom het startschot gegeven voor het project Jij Blijft Bij Brabant.
TOP