Je kunt nog zo lang praten over eigen regie op je loopbaan maar je kunt het ook gewoon gaan doen. In vijf projecten in de regio start het CNV met projecten waar we ons richten op werknemers; op jou dus!

Friesland

Bij blijven

Het lijkt bijna vanzelfsprekend; ‘bij blijven’ als ondernemer. Want als je dat zakelijk gezien niet doet, wordt het in een sterk concurrerende en digitaliserende wereld steeds moeilijker. Los van deze ontwikkelingen wordt er ook meer en meer gevraagd van jouw medewerkers. En ook al weet je dat investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers belangrijk is voor jouw organisatie en voor hun toekomst, hoe zet je daar nu stappen in? En hoe zet jij als medewerker stappen in jouw eigen duurzame inzetbaarheid.

Wil je € 4.000,- ontvangen om jouw medewerkers te prikkelen op duurzame inzetbaarheid?

In Friesland slaan CNV , het Leerwerk Loket en VNO-NCW MKB Noord de handen in één. Vanuit het project ‘Jij blijft bij’ worden er maximaal 40 vouchers van € 4.000,- aangeboden om in jouw organisatie duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten. Denk eens aan al die voordelen, als jouw medewerkers bewust zijn van hun inzetbaarheid en de rol die zij daar zelf in kunnen nemen!

Wacht niet en meld je aan om deel te nemen aan dit unieke project! ‘Wie het eerst komt, die het eerst maalt.’ Op 1 april 2018 sluit de inschrijving. De uitvoering mag plaatsvinden in 2018.

Voor jou staat klaar een aantal professionals die jou op jullie vraagstuk van dienst kunnen zijn, de zogenoemde providers. Je bent uiteraard ook vrij om jouw eigen keuze te maken, als jij en jouw professional zich aan de spelregels houden.

Meer informatie?

Renate Westdijk

Projectleider Friesland

Janet Knoop

Projectleider ‘zeepkistsessies’ Friesland

Lidia Brouwer

Projectmedewerker Friesland

Brabant

In Zuid-Oost en West-Brabant gaan we met sociale partners (werkgever en werknemers samen) aan de slag om jou de regie over je loopbaan te geven. Dit doen we binnen de bedrijven door in te zetten op de verbetering van de balans tussen werk en privé, het creëren van een leercultuur en met loopbaanadvies op maat. Hiermee ondersteunen wij jou en blijf je arbeidsmarktfit! We ontwikkelen tools om je te ondersteunen zodat we hier goed vorm aan kunnen geven.

Als jij tussen twee banen komt te zitten, gaan we je persoonlijk begeleiden en ontsluiten we regionale vacatures voor je via onze werkgeversnetwerken. En met onze innovatieve community kan ook jij, op een leuke en inspirerende manier, bijblijven. Als werkgevers en werknemersvertegenwoordigers weten wij natuurlijk als eerste waar de banen zitten. Kortom in Brabant zetten we alles op alles om jou bij te laten blijven!

Meer informatie?

Jeannet Verhoeven

Projectleider Brabant

Utrecht

 

In Utrecht bestaat er al een mooi netwerk van bedrijven die al een tijd bezig zijn met mobiliteit: Mobiliteit Utrecht. Dit netwerk zorgt er al voor dat medewerkers van de aangesloten bedrijven niet tussen wal en schip belanden maar kansen krijgen binnen dit netwerk.

Vanaf 2018 werken we ook samen met VNO NCW provincie Utrecht en MBK-Nederland Midden. Nog meer kansen dus voor werkgever én werknemers om bij te blijven.

Kan jouw bedrijf ook wel wat hulp en advies gebruiken om duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten? Ook in Utrecht stellen we een geldbedrag van maximaal 4.000,- beschikbaar!

Mee doen? inschrijven kan nog tot 15 juni 2018; dan valt het doek definitief! Meer informatie

Maar we doen nog meer. We organiseren bijvoorbeeld oriëntatiedagen waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio elkaar kunnen ontmoeten. Hou deze site in de gaten of kijk eens op de site van netwerkpartner Mobiliteit Utrecht 

Meer informatie?

Jannemarie Vergunst

projectleider Utrecht

j.vergunst@cnv.nl
06-11738094

E-platform

Op allerlei plekken in Nederland aan de slag gaan is fijn maar daarmee bereiken we natuurlijk niet alle mensen die ‘bij willen blijven’. Daarom ontwikkelen we een e-platform. Dit is een digitale plek waar jij alle mogelijkheden om te werken aan je loopbaan overzichtelijk aangeboden krijgt.

Meer informatie?

Cor-Hilde van Beijeren Bergen en Henegouwen

Projectleider E-platform
TOP