Het lijkt bijna vanzelfsprekend; ‘bij blijven’ als ondernemer. Want als je dat zakelijk gezien niet doet, wordt het in een sterk concurrerende en digitaliserende wereld steeds moeilijker. Los van deze ontwikkelingen wordt er ook meer en meer gevraagd van je medewerkers. En ook al weet je dat investeren in de ontwikkeling van je medewerkers belangrijk is voor je organisatie en voor hun toekomst, hoe zet je daar nu stappen in?

Het initiatief ‘Jij blijft bij!’ van het CNV helpt je hierbij. Niet alleen via  projecten in het land maar ook op vele andere manieren. Aan de slag dus!

Duurzaam inzetbaar? Ja. Of anders gezegd: bewegen je medewerkers mee met alle ontwikkelingen waar je organisatie mee te maken heeft of krijgt? Zijn ze fit? Goed opgeleid en klaar voor de toekomst? De Nederlandse arbeidsmarkt verandert namelijk snel. Een baan voor het leven is geen vanzelfsprekendheid. Zeker niet als we het tempo zien waarin robotisering en vergaande automatisering zich verder ontwikkeld. Werkzekerheid wordt de nieuwe werkelijkheid. Hoe zorg je er nu voor dat jouw werknemers mee kunnen bewegen met al deze ontwikkelingen?

Misschien kun je als bedrijf aansluiten bij één van onze projecten?

Is er geen concreet initiatief in jouw regio? Geen probleem. Er zijn vele manieren om je te helpen bij het investeren in de ontwikkeling van je medewerkers.

TOP